Andra
har ordet

Hem

Kontakt


Du gör mig alltid glad oavsett vad vi dillar om. Jag tror att du är en ljuspunkt på min himmel, inte enbart för att du är en fantastisk vän, utan också för att du är en av de få jag känner som inte frågar sig ”varför är jag inte bättre än så här”, och jag kan då hämta inspiration från dig.

Lіѕа Ѕјöblоm
god vän sedan gymnasiet


Du har omsett tekstar frå oss. Det har vore god kvalitet på arbeidet. I den kontakten eg har hatt med deg, har eg også opplevd deg som rask og positiv.

Іngvіld Ѕоmmеr
sociolog och projektledare på Мосса Ѕоftwаrе


Suveränt träffsäkra översättningar av körtexter på olika språk. Hittar ibland ord som man inte trodde fanns, men som gör texterna färgstarka och levande.

Веngt Іѕаkѕѕоn
kyrkomusiker


Jag tror inte att jag varit med om något musikaliskt uruppförande, som så direkt har talat till mig, som Веngt Іѕаkѕѕоns musik till Linus Ganmans text till julspelet Året. Den folkviseförankrade mycket sångbara musiken var för det vardagliga språket helt perfekt. Här kan man verkligen tala om att gå hand i hand eller som hand i handske. Det var ett musikaliskt julspel som på något sätt kändes igen, men samtidigt hade doft av det nya. Som en nymålad vägg, målad med äldre teknik. Det var ett spel med många komponenter och där alla delarna visade sig vara av bästa kvalité.

Hans Lingblom
Östersunds-Posten, 19 december 2005


Linus Ganmans texter för kör, sångsolister och recitatör, inspirerade av Lukasevangeliet och Markusevangeliet, har den naiva charmen hos rimmad vers och därtill en humoristisk touche.

Lo Rindberg
Länstidningen Östersund, 19 december 2005